Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
nekretnine gradovi
 članci, tekstovi, novosti
 

Bazeni prodaja - gradnja, rekonstrukcija bazena

kuhinjaBazeni - prodaja Hrvatska
Tvrtka je specijalizirana za izgradnju, rekonstrukciju i redovito bazena te prodaju opreme, pribora i sredstava za bazene.
Aquachem surađuje sa mnogo svjetskih proizvodača opreme za bazene. Uz klasični izbor bazena tvrtka u svojoj ponudi nudi i vanjsko opremanje bazena: ljestve, tuševi, rukohvati, kanalske rešetke, skakaonice, tobogani, folije i mozaik za oblaganje bazena, pokrivači bazena itd.
Oblaganje bazena, pokrivači bazena. Filteri za filtriranje bazenske vode samogućnošću automatskog upravljanja, mjerno regulaciona tehnika za automatsko doziranje sredstava za tretman bazenske vode.
Proizvodači bazenske opreme s kojima suraduju: Astralpool, cepex, Dinotec, Donau Carbon, Emco, Ezarri i Etatron d.s.

Uz oblik i veličinu bazena treba razmišljati i o opremi koja je nužna za održavanje bazena. Crpke, izmjenjivaci topline, eletrolizni uređaji. Također je bitno prostor bazena održavati čistim a za to su Vam potrebna sredstva za dezinfekciju na bazi klora i na bazi aktivnog kisika, korekciju pH vrijednosti, uklanjanje i sprječavanje nastajanja algi, bistrenje vode, stabiliziranje klora, konzerviranje vode te sredstava za pranje i uklanjanje kamenca i masnoća.

Vrste bazena
WATERAIR - Tvrtka ima distribucijsku mrežu bazena u više od 35 zemalja uz dugogodišnje iskustvo gradnje i projektiranja bazena imaju i najbolje stručnjake. Tvrtka je usmjerena na projektiranje, izradu i ugradnju montažnih, betonskih, liner bazena u vašim domovima. Karakteristike betonskih bazena: izrađuje se prema ideji klijenta, veličina i oblik po želji, mogućnost odabiranja odgovarajuće opreme za pročišćavanje i odr&žavanje bazena. I glavna karakteristika betonskog bazena jest mogućnost vlastitog odabira izmedu unutarnjih obloga: stakleni mozaik, PVC liner ili keramičke pločice.
Pod opremom za bazene smatra se : pumpa filter, sustav za distribuciju vode u bazen,sustav za odvod. Različit odabir punjenja bazena, želite li bazen napunjen sa slanom, morskom ili slatkom vodom. Uz odgovarajuće punjenje (slatka ili slana voda) dolazi i odgovarajuća oprema koja je za punjenje morskom vodom do 30 % skupljamontazni bazeni

Montažni bazeni mogu biti sastavljeni od panela ili iz role. Karakteristike montažnih bazena: mogucnost odabira različitih oblika, vanjska konstrukcija bazena može biti sastavljena od panela (inox, celik, multi-fleks). Ovakav bazen pogodan je za gradnju na nestabilnim terenima. Ipak najveća čar montažnog bazena uz to ga uvijek odmontirati i premjestiti na drugo mjesto

Bazenska tehnika
Tvrtka se bavi projektiranjem i izgradnjom, montažom privatnih i javnih bazena. Prije nego što ste ste zaželjeli bazen u svojoj kući ili dvorištu morate se upoznati sa svim vrstama bazena i načinima njegove gradnje.

vrsta bazena: montažni bazeni, liner bazeni, poliesterski i betonski bazeni.

Montažni bazeni prednosti - mogu se montirati da slobodno stoje na zemlji ili se mogu ukopati djelomično ili u potpunosti u zemlju. Montažni bazeni sastavljeni su od PVC folije, unutarnje obloge i metalnog oboda. Montažni bazen može se postaviti na travnatu, pješčanu ili betonsku podlogu, a samostojeći montažni bazen se montira u samo bar sati i pretvori u prekrasno obiteljsko kupalište. Montažni bazeni opremljeni su montažnim uredajima za pročišćavanje vode u bazenu. Montažni bazen nakon završetka sezone kupanja možete rasložiti i pospremiti za iduću sezonu.

Liner bazeni- vrlo prihvaćeni oblik gradnje bazena u svijetu. Liner bazeni mogu se montirati na više vrsta podloga - drvene konstrukcije, betonske, siporex, stiroporne ili obične blokove, limeni elementi iz 2 mm debelog lima s ojačanjima, sastavljive plastične konstrukcije koje se mogu učvrstiti betonom. Folija koja se stavlja na pripremljenu podlogu, visoko je kvalitena i garancija za tu vrstu folije je 10 godina za rad i vodonepropusnost.

Poliesterski bazeni - dugi vijek trajanja, jednostavnost gradnje i održavanja, lijepi oblici, glatki zaokruženi uglovi. Poliesterski bazeni postoje u dva oblika monoblock ili modularni (sastavljivi) bazeni. Poliesterski bazeni prodaju se sa u KIT kompletima sa pješčanim filterom, crpkom i svim potrebnim dodacima za povezivanje bazena s uređajem za pročišćavanje te odgovarajućom opremom koja je potrebna za ispravan rad i čišćenje bazena.

Betonski bazeni- najskuplji i najbolji bazeni, uz uvjet dobro izrađenim projektom s statičkim proračunima. Velika prednost bentonskih bazena jest što Vas u gradnji ne ograničava oblikom niti veličinom. Betonski bazen može se obložiti keramičkim pločicama ili jednostavno premazati odgovarajućom bojom. Za betonski bazen također je moguće postaviti odgovarajuću opremu za pročišćavanje i održavanje bazena.

Pogledajte više

oglasi
montažni bazeni Montažni bazeni
montažni bazeni za dvorište, kupnja, sastavljanje i prijedlozi prije kupnje
prodaja bazena Prodaja bazena
vrste bazena, namjena i cijene i prodaja bazena u Hrvatskoj
čišćenje bazena Bazeni čišćenje i održavanje
preporuka za pravilno održavanje i čišćenja bazena zbog higijene i zdravlja
podne obloge za bazene Podne obloge za bazene
odabir najboljih podnih obloga za bazene, keramičke pločice, boje


 

Nekretnine interijeri

na ovom mjestu predstavljamo različite načine i proizvode za opremanje interijera Vaših nekretnine

madraci solarno grijanje radijatori

želite li i sami predstaviti svoje proizvode za opremanje interijera javite nam se preko rubrike kontakt