Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 

         opremanje nekretnina:

 prodaja nekretnina:
 

Dnevne sobe - uređenje, dizajn

Uređenje, opremanje dnevne sobe

U prošlosti dnevna soba je služila za primanje gostiju, no danas dnevna soba je mjesto gdje se opuštaju, druže i rade ukućani. Najuobičajeni komadi namještaja koji nas vežu za dnevnu sobu su: sofa, kauč, dvosjed, stolice, fotelje, niski stolići, klupice, stolovi, police za knjige.
Dnevna soba je mjesto za opuštanje, u kojoj provodima zajedno najviše vremena. S malo pažljivog planiranja možete stvoriti praktičnu, atraktivnu dnevnu sobu. Odabirom namještaja za dnevnu sobu određujete izgled svoje dnevne sobe, probajte organizirati raspored i pretvoriti prostoriju u ugodnu sobu u kojoj ćete provoditi najviše vremena.
Pokušati ćemo vas naučiti kako napraviti izgled dnevne sobe, i naučiti kako izbor i raspored namještaja može učinit naš život lakšim. Za dobar početak uređenja, opremanja dnevne sobe, na papiru nacrtajte prostoriju, prozore, vrata i njihove mjere. Zaokružite mjesto za električne utičnice, priključak za telefon. Izaberite središte sobe i stavite namještaj i namjestite rasvjetu.
dnevna soba namještajNeki od popularnih središta prostorije su kamin, pogled sa prozora, prozor sa izlazom na vrt, sofa, kauč iznad kojeg visi atraktivna slika ili kućno kino, ili veliki plasma televizor.

Namjestite prostor za "razgovor" sa gostima, udaljenost između sofa, kauča, stolica treba biti 1,20 do 3,5 metra da bi sugovornici nesmetano mogli voditi razgovor. Na udaljenosti manjoj od 1,20 m će učiniti vašu dnevnu sobu tijesnom, a sa udaljenosti više od 3,5 metara će otežati razgovor.

Prostor za noge - između sofe, naslonjača stolića za kavu trebao bi biti između 36 i 45 centimetara. Probajte ostaviti prolaz za nesmetano prolaženje kroz dnevnu sobu, bez spoticanja na namještaj.

Kod malih dnevnih soba, stavljanje namještaja i određivanje izgleda može biti pravi izazov. U tipičnom stanu, dnevna soba je ograničena prostorom, pa uglavnom za centar za zabavu odabiremo najveći komad namještaja koji mora biti smješten na pravu poziciju. Ostatak namještaja postavimo oko. Sofa, kauč, dvosjed stavljamo nasuprot TV-a, a na kut možemo postaviti stolac. Dvije stolice sa svake strane definitivno će napraviti balans. Pri uređenju malih dnevnih soba veličina i masa namještaja ne bi smjela biti previše kontrastna.


Niski stolić nasuprot visokog naslonjača se može vizualno ublažiti postavljanjem komada umjetnine iznad naslonjača. Nikako nemojte zajedno postaviti ogromne ormariće i glatke metalne stolice. Pokušajte održati vizualni sklad i tematski balans u dnevnoj sobi.
Pokušajte broj komada namještaja svesti na što manji da biste izbjegli tijesni izgled dnevne sobe. Radije dvosjede postavite jedan nasuprot drugome ili jedan kauč umjesto dvosjeda i 3 ili više stolica.
Visoke dnevne sobe mogu se podijeliti u odvojene prostore za razgovore ili rad upotrebljavajući kauč ili neki drugi veliki komad namještaja koji ne treba oslonac zida.           

Pogledajte više o uređenju i opremanju dnevne sobe

oglasi
dnevne sobe Dnevne sobe
savjeti za uređenje dnevne sobe, namještaj, rasvjeta
feng shui dneve sobe razmještaj Feng Shui dnevne sobe
savjeti za razmještaj dnevne sobe po Feng Shui-u
kauč za dnevne sobe Kauč za dnevne sobe
savjeti za kupnju kauča za dnevne sobe
uređenje dnevne sobe Uređenje dnevne sobe
uređenje interijera dnevne sobe
organizacija ormara Organizacija ormara
savjeti za organizaciju stvari, robe u ormarima
boje zidova  dnevne sobe Boje zidova dnevne sobe
savjeti za odabir boja zidova za Vaš dom
boja za dnevne sobe Boje interijera dnevne sobe
kratko učenje o skladnosti boja, paletama i odabiru boja
tapete za dnevne sobe Tapete za dnevne sobe
savjeti za odabir tapeta, dizajn, vrste


Dnevne sobe
dnevne sobe, uređene i opremanje, namještaj
Spavaće sobe
spavaće sobe, ideje za kupnju namještaja, raspored, cijene i organizacija potrošnje
Dječje sobe
savjeti za uređenje dječje sobe za igru
Interijeri
namještaj za uređenje interijera na jednom mjestu

 <<feng shui dnevne sobe.

Nekretnine interijeri

na ovom mjestu predstavljamo različite načine i proizvode za opremanje interijera Vaših nekretnine

madraci solarno grijanje radijatori

želite li i sami predstaviti svoje proizvode za opremanje interijera javite nam se preko rubrike kontakt