Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 

         opremanje nekretnina:

 prodaja nekretnina:
 

Montažne kuće- prodaja gradnja Hrvatska

montažna kucaMontažne kuće prikaz gradnje - projekta
Prije planiranja i dogovora oko gradnje i mjera ciglene montažne kuće morate izgraditi temelje sa podnom pločom. U proizvodnom programu tvrtke Domprojekt su poslovni objekti, stambeni objekti, objekti za odmor i naravno obiteljske kuće. Svi zidni cigleni elementi rađeni su po prethodno uzetim mjerama i proizvode se od visokokvalitetnim materijalima i kvalitetnom izvedbom.
Vanjski zidovi - cigleni blok širine od 30 centimetara, koji se montiraju dizalicom. Zidovi se oblažu lijepljenem stiroporom s vanjske strane a s unutarnje se žbukaju gipsanom žbukom. Kat kuće montira se u jednom danom. U posao montaže i izgradnje montažne ciglene kuće spadaju - proizvodnja i montaža vanjskih i unutarnjih zidova - oblaganje stropa gipsanim pločama, žbukanje zidova, gruba instalacija vodovoda i kanalizacije, elektroinstalacije i centralno grijanje. Hidroizolacija poda, prizemlja, kupaonice, balkona, pločice. Krovna konstrukcija izvode se od suhe impregnirane drvene građe dimenzija prema statičkom proračunu.

Izgradnja montažne kuće po mjeri


Kompletna usluga od nacrta do izgradnje montažne kuće. Drvene montažne kuće rađene su od prihvatljivih i biološki zdravih i visoko kvalitetnih materijala. Nude Vam veću sigurnost od potresa, brzu montažu (izgradnju) i naravno dugotrajnost. Haas kuća atestirana je i kontrolirana u skladu s važećim zakonima i normama Europske unije.

Vanjski zidovi:
- energetski štedljivi, višeslojni zidni elementi s vrhunskom zvučnom i toplinskom izolacijom
Sastav: gips-kartonska ploča, parna brana, iverasta ploča, kamena vuna (toplinska izolacija), ploče rađene od specijalne tvrde pjene i na kraju završni sloj bijele žbuke
izolirani vanjski zidovi s prozorima, ulaznim vratima i roletama, izolirani unutarnji zidovi, cijevi i utičnice, vodovodne i kanalizacijske instalacije, stropne konstrukcije, krovne konstrukcije, žljebovi i vanjski zidovi obloženi toplinskom fasadom.

drvena montažna kucagradnja montažnih (obiteljskih) kuća, drvenih rešetkastih konstrukcija, suhomontažnih stijena, spuštenih stropova i također prodaje uređaje i opremu za filtriranje u industriji.
U ponudi su prizemne, mansardne i katne drvene montažne kuće. Ukoliko ste malo skeptični, razveseliti će Vas garancijom od 30 godina na konstrukciju, crijep također 30 godina garancije a stolarija 5 godina.
Građevinsko montažerski radovi :
- vanjski zidovi debljine do 25 centimetara , čini nosiva konstrukcija širine 14 centimetara (smrekove građe) ispunjena kamenom vunom
- unutarnji zidovi također konstrukcija od smrekove građe 10 centimetara obložena vlago i vatro gips pločama debljine 12,5 centimetara
- krov smrekova građa, polupropusna armirana folija i jelove kontra letve
- međukatne konstrukcije jelova građa visine 22 centimetara ispunjena mineralnom vunom

Želite li niskoenergetsku kuću, sa zdravom klimom i pritom utjecati na smanjenje emisije ugljičnog dioksida (grijanje) odlučili ste se za pravi dom.

U odnosu na klasičan način gradnje kuće, montažne kuće donose novi oblik i modernizaciju u izgradnji, u kombinaciji sa ekološki prihvatljivim materijalima. Montažne kuće ne iziskuju velike troškove održavanja i prednost je najbolja zvučna drvena montažna kucai toplinska izolacija, uz veću iskoristivost prostora za stambenu površinu u odnosu na betonski način gradnje kuća.
Montažne kuće sigurnije su u slučajevima potresa i duži im je vijek trajanja. Montažne drvene kuće su niskoenergetske kuće s prolazom topline kroz zidove, čime je osigurana ugodna i zdrava klima u svim vremenskim uvjetima i okolnostima.

Prije izgradnje montažne kuće potrebno je izgraditi temelje sa podnom pločom.
Montažne zidane kuće- kada se odlučite na gradnju zidane (cigla) montažne kuće , prvi posao je uzeti mjere za zidne elemente koji se prethodno proizvode i dostavljaju na mjesto građenja. Od ciglenog bloka termičkim mortom zidaju se vanjski zidovi (za kojeg su prethodno zete mjere). Cigleni blok, zid, širine je do 30 centimetara, Nakon montaže ciglenih blokova, vanjskih zidova koji se spajaju, sa vanjske strane oblažu se lijepljenjem fasadnim polistirenom (stiroporom) ili mineralnom vunom u širini od 10 centimetara.

Na stiropor se nanosi sloj ljepila sa armaturnom mrežicom na koji se na kraju nanosi fasadni sloj. S unutarnje strane zidnih obloga, žbuka se gipsanom žbukom debljine 1,5 centimetar. Od ciglenog uloška sa armirano-betonskim gredicama izvode se elementi, preko koji se postavlja mreža (armaturna) i betonira tlačna ploča. Postoji i druga varijanta sa polumontažnim armiranim betonskim pločama.

Drvene montažne kuće montažne kuće dio su života sa suvremenom tehnologijom i ekologijom. U razvijenim zemljama čak do 80% gradnje kuća bazira se na konceptu radnje drvetom. Betonska gradnja iziskuje 4 puta više energije nego kod gradnje drvetom. Žeite li doprinijeti zaštiti okoliša, montažne kuće smanjuju opterećenja okoliša emisijom ugljičnog dioksida. Montažne kuće sigurnije su u slučajevima potresa i duži im je vijek trajanja. Montažne drvene kuće su energetske kuće s prolazom topline zidova, čime je osigurana ugodna i zdrava klima u svim vremenskim uvjetima i okolnostima.

Drvene kuće montažne kuće dio su života sa suvremenom tehnologijom i ekologijom te lako se primjenjuju alternativni izvori energije.. Drveni elementi (jelovina, smrekovina) zaštićeni su od truljenja, požara i raznih insekticida, premazivanjem u tvornici.
Elementi su širine 121 centimetar i visine do 260 centimetara. Debljina zidova je oko 17 centimetra, pa je termička vrijednost jednaka zidu od šuplje opeke debljine 1 centimetar. Postoji opcija izrade nosive konstrukcije od smrekove građe, sa širinom od 14 centimetara, ispunjena kamenom vunom. Izvana obložena pločama na kojima je termo fasada od stiropora. S unutarnje strane nosiva konstrukcija od smrekove građe (10 centimetara) i obloženi su vlago i vatro gips vlaknastim pločama. Međukatne konstrukcije izrađene su od jelovine visine do 22 centimetra, obložena s gornje strane pločom od 18 milimetara, ispunjena mineralnom vunom .
oglasi

Pogledajte više o uređenju i prodaji kuća

montažne kuće Montažne kuće
montažne kuće, vrste montažnih kuća, njihova izgradnja i cijene
drvene kuće Drvene kuće
saznajte sve o prodaji drvenih finskih kuća ili brvnara u Hrvatskoj, gradnja, trupci ,oblice, materijal i izgradnja
prodaja kuća Prodaja kuća
prodaja kuća u Hrvatskoj po gradovima i županijama
prodaja kuća zagreb Prodaja kuća Zagreb
kuće na prodaju u metropoli i glavnom gradu Hrvatske
prodaja kuća dubrovnik Prodaja kuća Dubrovnik
prodaja kuća u prekrasnom gradu Dubrovniku