Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 

         opremanje nekretnina:

 prodaja nekretnina:
 

Montažni bazen kupnja i savjeti

Kupnja i montaža bazena, pogledajte par savjeta prije no što se uputite u kupnju bazena. Kupnja montažnog bazena za dvorište je uzbudljiv korak za cijelu obitelj. Čak će i susjedi poželjeti skočiti u Vaš bazen tijekom sunčanih dana i popodneva. Ali prije kupnje bazena morate imati na umu neke bitne činjenice kako napravili optimalnu sigurnost i kako održavati i očistiti bazen.
1. Može li Vaše dvorište, teren podnesti montažni bazen? Iako imate područje u dvorištu za trimetarski montažni bazen, npr. da li je tlo dovoljno da podupire težinu svih silnih litara vode koja se nalazi u bazenu. Održavanje bazena - Kada će prazniti kloriranu vodu iz bazena na kraju sezone, hoće li tlo moći progutati, absorbirati toliku količinu tekućine ili će Vam se sve saliti u podrum ili još gore u susjednov podrum? Kemikalije koje se nadoljevaju u vodu bazena mogu zatrovati pitku vodu ako se otpadne vode saliju na krivo mjesto ili mogu "ubiti" travu ukokolo bazena.

2. Možete li pružiti adekvatnu zaštitu za djecu i životinje? Provjerite ogradu ili razmislite koju ćete ogradu dodatno postaviti kako biste spriječili najgori scenario. Ne želite da se susjedova mačka utopi u Vašem bazenu?

3. Pitajte prodavača u odgovarajućoj prodavaonici opreme za bazene, možda trebate aerator kojeg pokreće motor kako bi spriječio vodu da bude ustajala. Također morate dodati klor i neke druge kemikalije kako bi izbalansilari i održali ph vode. Voda se mora povremeno i mijenjati kako bi se spriječio rast gljivica i nepoželjnih bakterija. Također će biti situacija u kojima će nastati oluja pa će svo lišće i smeće završiti u bazenu. Budite spremi potrošiti vrijeme i novac za održavanje bazena jer to nije jeftin sport.

4. usporedite cijene kada krećete u shoping bazena, Najpametnije i najisplativije je kupovati bazena na kraju sezone što znači kasno ljeto ili početak zime jer se prodavaonice rješavaju starih modela. Nekada možete naletjeti na 50% popusta ili više ako kupujete bazen u pravo vrijeme. Također preporučujemo da pogledajte internet stranice prodavača bazena i saznate kada dolaze popusti i na koje modele. Također se raspitajte za pomoćnu opremu koju dobivate sa kupnjom bazena, ogradice, filtere i slično.

5. pročitajte upute pažljivo prije no što kupite bazen. Tako ćete znati što možete očekivati i dali možete slijediti upute za instalaciju bazena svake godine. Primjerice ako je Vaš teren, dvorište neravno morati ćete unajmiti profesionalce da izniveliraju teren kako bi bazen mogao "sjesti" na ravnu podlogu. Također ćete morati na kraju svake sezone bazen rastaviti i pospremiti do iduće sezone korištenja.

Možda će Vas vrući dani natjerati na kupnju bazena, ali ipak uzmite vremena i napravite plan kupnje i ibavite najbolju moguću kupnju kako ne biste uludo potrošili novac.

Pogledajte više

oglasi
montažni bazeni Montažni bazeni
montažni bazeni za dvorište, kupnja, sastavljanje i prijedlozi prije kupnje
prodaja bazena Prodaja bazena
vrste bazena, namjena i cijene i prodaja bazena u Hrvatskoj
čišćenje bazena Bazeni čišćenje i održavanje
preporuka za pravilno održavanje i čišćenja bazena zbog higijene i zdravlja
podne obloge za bazene Podne obloge za bazene
odabir najboljih podnih obloga za bazene, keramičke pločice, boje


 

Nekretnine interijeri

na ovom mjestu predstavljamo različite načine i proizvode za opremanje interijera Vaših nekretnine

madraci solarno grijanje radijatori

želite li i sami predstaviti svoje proizvode za opremanje interijera javite nam se preko rubrike kontakt