Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
obnovljivi izvori energije
izvori energije

Crikvenica nekretnine -apartmani novogradnja stanovi Dramalj, Selce, Jadranovo

Stanovi novogradnja, stare kamene kuće u okolici Rijeke, kuće sa okućnicom, apartmani uz more

Krk je otok bilzu grada Rijeke, sa kopnom je povezan mostom, nekretnine se grade u svim većim i manjim mjestima na otoku, gradnja apartmanskih naselja je u velikoj mjeri izmjenila nekadašnji izgled otoka. Nekretnine na samom moru i nekretnine u prekrasnim dijelovima u unutrašnjosti.

Grad Crkivenica udaljen je od grada Rijeke samo 33 kilometra, smještena u Kvarnerskom zaljevu. Najpoznatija mjesta Crikveničke rivijere sui: Selce, Crikvenica, Dramalj i Jadranovo. Sam grad Crikvenica se proteže na 28 km u priobalnom pojasu i oko 2 kilometra širokom i 15 kilometra dugačkom . Prednosti grada Crikvenice su blizina Riječkog aerodroma, koji je smješten na otoku krku koji se također nalazi u blizini grada Crikvenice.Otok Krk najveći je Hrvatski otok, smješten blizu najveće luke Rijeke, u Primorsko-goranskoj županiji.

Crikvenica je poznata kroz povijest po zdravstvenom turizmu a danas je najpoznatija Talaso terapija. Tražite li mjesto na moru u blizini brze ceste i grada Zagreba, Crikvenica je idealno mjesto za ljetovanje za obitelji sa djecom.
Izdvojeno iz ponude:

- nekretnine Rijeka
- nekretnine Krk

Rijeka nekretnine


Tražite li nekretnine (stanove, kuće, vile, nove apartmane uz more) u gradu Rijeci, pogledajte našu ponudu nekretnina. Nekretnine Škurinje, Drenova, Vežica, centar grada Rijeke. Ako Vas zanima kupnja nekretnina, kupnja kuća, kupnja stanova ili kupnja apartmana, pogledajte našu ponudu.

Agencije za nekretnine, stanove, kuće i apartmane prodaje i na otocima kao što je otok Krk te u gradovima Crikvenica. U ponudi agencije za nekretnine "nalaze se u i poslovni prostori, etaže i zemljišta.

stanovi zagreb drvene kuće prodaja nekretnina nekretnine osijek