Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
obnovljivi izvori energije
izvori energije

Dobro došli na stranice Nekretnine prodaja.com

ukoliko ste i sami vlasnik nekretnine koju želite prodati, tražite li nekretninu koju bi htjeli kupiti, ukoliko ste vlasnik agencije za nekretnine, bavite li se nekretninama na širi ili uži način i zanima vas suradnja sa ovim stranicama javite se preko kontakt formulara
nekretnine Crikvenica
 
 

Koprivnica - nekretnine ponuda kuće, stanovi, gorice


Na sjeverozapadu Hrvatske kao središte Koprivničko-križevačke županije smjestio se mali gradić Koprivnica. Grad je dobio ime po istoimenom potoku - Koprivnica.
Koprivnica broji oko 31 000 stanovnika na na površinu grada 90,94km2. Okolna naselja Herešin, Starigrad kraj Koprivnice, Draganovec, Jagnjedovec, Kunovec-Breg, Štaglinec, Reka, i Bakovčice. Grad Koprivnica središte je također toga dijela Podravine.
 

Vi se 10619 posjetitelj na ovim stranicama

 

web imenik KupoProdaja.com
Seoski Turizam agroturizam informacije
Web igre igrice, testovi
Koprivnica - ponuda nekretnine

Stanovi, kuće sa okućnicom- Koprivnica nekretnine
Koprivnica kao manji gradić ipak odiše nekakvom posebnošću pa tako i privlači sve više ljudi da bude njihovo životno odredište. U Koprivnici nećete naići na nebodere ili visoke zgrade što je velika čar samoga grada. Tražite li pak nekretnine za kupnju agencija za promet nekretninama Bit će Vam pomoći u potrazi i odgovarajućem odabiru. Možete pogledati veliku ponudu: stanovi. gradilišta, vikendice, poslovni prostori i naravno kuće. U gradu Koprivnici najviše prevladavaju kuće kao građevine za život obitelji, što samome gradu daje posebnost.
Koprivničanci poznati po Goricama, odnosno vinogradima iznad grada sa prekrasnim kletima. Tražite li pak nekretninu za odmor, vikendicu pregledajte ponudu prekrasnih kućica. Agencija posluje na ovom području već 12 godina, pa iskustvo pomaže u potražnji prave nekretnine za kupca. Potražit kuće u centu grada nadomak prekrasnog parka sa paviljonom ili pak stan u novogradnji nedaleko centa. Koprivnica nudi veliki broj nekretnina na prodaju, starih prekrasnih kuća sa velikim okućnicama.


Prestanite s potragom i obratite se agenciji u Koprivnici za kupnju odgovarajuće nekretnine. Otkrite sve čari male Koprivnice i saznajte kakv život Vas tamo očekuje. Jednosobni stanovi, dvosobni stanovi, vikendice nadomak grada, kuće sa velikim okućnicama, imanja, zemljišta, poslovni prostori.