Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
obnovljivi izvori energije
izvori energije

Pula nekretnine, kuće, stanovi, novogradnja

Povijest grada Pule vezana je za Rimljane. Grad je tada nosio ime Colonia Pietas lulia Pola, i bio je naseobina rimskih doseljenika.Grad Pula poznat je po spomenicima kulture, a najpoznatiji po Pulskoj Areni. Pulska Arena šesti je amfiteatar, ali zasigurno je najljepši. Amfiteatar, Pulska Arena mogla je tada primiti oko dvadesetak tisuća ljudi, a danas svega 5 000 gledatelja.

Na jugozapadnom dijelu Istarskog poluotoka smješten je grad Pula, prepun spomenika kulture povijesnih i kulturnih vrijednosti. Mediteranska klima Pule utječe na prodaju nekretnina. U gradskim naseljima Štinjan, Veli Vrh, Šijanska šuma, Monteserpo, Valmade, Busoler i Valdebek, marina Veruda i otok Veruda. Stanovi na prodaju u starom dijelu grada, apartmani uz more, luksuzne ville, garaže. Potražite nekretnine u Puli i njenoj okolici. Tražite li kuću na nekom od otoka Sv. Jerolim ili Kozadom, udaljeni od gradske gužve i buke..

Izdvojeno iz ponude:

- nekretnine Crikvenica
- nekretnine Krkfeng shui dnevne sobe drvene kuće montažne kuće grijanje

Dobro došli na stranice Nekretnine prodaja.com

ukoliko ste i sami vlasnik nekretnine koju želite prodati, tražite li nekretninu koju bi htjeli kupiti, ukoliko ste vlasnik agencije za nekretnine, bavite li se nekretninama na širi ili uži način i zanima vas suradnja sa ovim stranicama javite se preko kontakt formulara
nekretnine Crikvenica