Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
obnovljivi izvori energije
izvori energije

Rijeka nekretnine

Stanovi novogradnja, stare kamene kuće u okolici Rijeke, kuće sa okućnicom, apartmani uz more

Grad Rijeka smješten je u Primorsko-goranskoj županiji i ujedno je najveća luka u Hrvatskoj. Grad Rijeka površine je 44km2 i broji oko 145 000 stanovnika. Rijeka kao grad na moru vrlo je razvijen i povezan sa većim gradovima i sa susjednom državom Italijom. U dobru povezanost morem, Rijeka ima i aerodrom - zračnu luku. Riječka zračna luka nalazi se na otoku Krku, gotovo na samo ulasku na otok, otkuda možete letjeti prema većim hrvatskim gradovima.
Nekretnina u Rijeci možemo reći je svakim danom sve više (novogradnja), a tako je i potražnja naravno u porastu. Rijeka vrlo raznolika kao grad sa mnogobrojnim dijelovima nudi veliki izbor različitih vrsta nekretnina na prodaju. Cijena nekretnina u Rijeci naravno ovisi i o položaju odnosno predjelu u kojem se nalaze.

Stanove, kuće i vile možete probati potražiti po ovim dijeloma Rijeke: Gornja Vežica, Donja Vežica, Drenova, Škurinje, Banderevo, Belveder, Bivio, brajda, Brajdica, Centar, Brašćine, centar, Delta, Kastav, Kozala, Krimeja, Matulji, Srdoči, Škurinjska draga, Rastočine, Podvežica, Potok, Pulac, Podmurvice, Trsat, Puljac, Školjić, Vojak, Žabica, Martinkovac.

Odlučite u kojem dijelu Rijeke zapravo želite kupiti nekretninu i Vaša potraga će u pola biti olakšana.

Izdvojeno iz ponude:

- nekretnine Crikvenica
- nekretnine Krk

Rijeka nekretnine


Tražite li nekretnine (stanove, kuće, vile, nove apartmane uz more) u gradu Rijeci, pogledajte našu ponudu nekretnina. Nekretnine Škurinje, Drenova, Vežica, centar grada Rijeke. Ako Vas zanima kupnja nekretnina, kupnja kuća, kupnja stanova ili kupnja apartmana, pogledajte našu ponudu.

Agencije za nekretnine, stanove, kuće i apartmane prodaje i na otocima kao što je otok Krk te u gradovima Crikvenica. U ponudi agencije za nekretnine "nalaze se u i poslovni prostori, etaže i zemljišta.

stanovi zagreb drvene kuće prodaja nekretnina nekretnine osijek