Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
obnovljivi izvori energije
izvori energije

Dobro došli na stranice Nekretnine prodaja.com

ukoliko ste i sami vlasnik nekretnine koju želite prodati, tražite li nekretninu koju bi htjeli kupiti, ukoliko ste vlasnik agencije za nekretnine, bavite li se nekretninama na širi ili uži način i zanima vas suradnja sa ovim stranicama javite se preko kontakt formulara
nekretnine Crikvenica
 
 

Vinkovci nekretnine

Grad Vinkovci nalazi na rijeci Bosut i broji oko 35 000 stanovnika. Vinkovi spadaju u Vukovarsko-srijemsku županiju i nalazi se u istočnoj Slavoniji. Grad se prostire na površini od 94km2 a gustoća naseljenosti 410 stanovnika po km2. Industrijski gradić uz lijevu stranu rijeke Bosut nudi veliki izbor nekretnina na prodaju. Vinkovci svojim položajem su na sjeveroistoku Hrvatske a osim Bosuta, nalaze se između još dvije rijeke Dunava i Save. Na nadmorskoj visinu od 78-125 metara.
 

Vi se 10624 posjetitelj na ovim stranicama

 

web imenik KupoProdaja.com
Seoski Turizam agroturizam informacije
Web igre igrice, testovi
Vinkovci - zemljišta, kuće, stanovi nekretnine

nekretnine Vinkovci


Uz pomoć agencije za prodaju nekretnina Luciano nekretnine možete naći odogovarajuću nekretninu. Vinkovci iako kao manji grad nude veliki izbor nekretnina: kuće, stanovi, poljoprivredna zemljišta, građevinska zemljišta i poslovni prostori. Uz Luciano nekretnine možete se uputiti u kupnju nedovršene objekte, samostojeće objekte, dvojne objekte ili par obično građevinsko zemljište.


S obzirom na blizinu rijeka koje okružuju grad, možete naći i kuće udaljenije od centra grada Vinkovac sa velikim okućnicama. Pogledajte kompletnu ponudu nekretnina na prodaju u Vinkovcima i njegovoj okolici. Uz puno prihvatljivije cijene nekretnina u odonsu na druge veće gradove u Hrvatskoj, Vinkovci nude poseban mir koji zaisigurno privlači mnoge obitelji da ga izaberu za svoj novi dom.