Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 

         kuhinje:

Savjeti za organizaciju kuhinje: organizirajte i posložite svoje suđe

Organizacija suđa u kuhinji

Svaka kuhinja je različita, neke imaju više a neke manje prostora za spremanje posuđa, odnosno suđa. Nudimo Vam par savjeta kako biste jednostavno prionuli poslu organizacije posuđa u kuhinji. Neuredna i prljava kuhinja pravo je odvaraćanje za svakog tko tamo želi kuhati, spremiti obrok. Kako biste organizirali kuhinju, počnite sa organizcijom posuđa, suđa.
1. Sortirajte suđe po važnosti odnosno njegovoj korištenosti. Bitno je odrediti koje suđe, posuđe upotrebljavate uvijek i koje suđe upotrebljavate rijetko. Suđe koje koristite često trebalo bi biti postavljeno na mjesto kojem se lako prilazi. Suđe koje koristite povremeno ( kineski porculan za posebne prilike, suđe za goste) treba biti smješteno na mjesto koje Vam nije na dohvat ruke. U većini kuhinja to mjesto će biti na vrhu police u ormariću, u ostavi ili čak kraj hladnjaka.

2. Posložite suđe prema veličini ili dizajnu, bojama. Radije složite suđe po veličini, npr. svi plitki tanjuri zajedno, i recimo sve posude za salatu zajedno. Ako ipak imate više različitih vrsta posuđa, možete ih posložiti po dizajnu. Koja god od dvije metode čini da lakše dođete do posuđa ta je ipak najbolji izbor.

3. U mnogim prodavaonicama možete nabaviti policu koju stavite u svoj ormarić kako biste imali još više mjesta za slaganje suđa. Ako imate dovoljno prostora za sve police u ormariću i ne želite postaviti suđe previsoko, ekstra polica je sjajan način kako biste lakše dobaviti posuđe. Kako biste iskoristili prostor, nabavite male kukice koje ćete okačiti ispod postojećih polica. Na kukice možete vješati krpe, šalice za čaj i kavu
4. Eliminirajte ostatak suđa. Ako ste kao i većina ljudi, tada posjedujete mnogo više posuđa no što zapravo koristite i više no što Vam treba. Npr. ako imate mnogo plastičnih šalica za sport i druge prigode, vrlo je vjerojatno da ih ne trebate baš sve. Prečešljajte cijelo svoje suđe i rješite se svih dijelova koje ne upotrebljavate.

5. Prije sortiranja suđa, ne zaboravite isprazniti mašinu za suđe
. Također vodite računa da je svo suđe čisto prije no što krenete u posao organizacije kuhinje. Ne želite sve rasporediti i tada shvatiti da nemate mjesta za sve u mašini za suđe.

6. Perite suđe što više puta je moguće. Prljavo suđe u sudoperu samo stvara nered u kuhinji. Ako imate mašinu za pranje suđa, isperite suđe svaki put nakon upotrebe i postavite ih u mašinu za suđe. Kada je suđe oprano i suho postavite ga na pravo mjesto. Iako Vam je suđe čisto, ali se nalazi u mašini, skupljati ćete prljavo suđe u sudoperu. Prioritet -svaki put izvadite čisto suđe iz mašine i postavite na njihovo odgovarajuće mjesto

7. Ostanite organizirani. Jednom kada organizirate suđe, držite se zacrtanog plana. Ako se trudite držati suđe organiziranim iz dana u dan, ostati će Vam u navici imati čistu i organiziranu kuhinju.

Slijedeći ove savjete ili dodajući neke svoje, sigurni ste da ćete imati organiziranu i urednu kuhinju na koju ćete biti ponosni. Nakon što ste organizirali kuhinju možda ćete poželjeti organizirati cijeli svoj dom.

Pogledajte više o uređenju i opremanju kuhinje

kuhinje Kuhinje
feng shui savjeti
opremanje kuhinjeu Kuhinjski gadgeti
10 kuhinjskih pomagala koje morate imati
opremanje kuhinjeu Opremanje kuhinje
kako pravilno opremiti kuhinju
organizacija suđa u kuhinji Organizacija suđa u kuhinji
saznajte sve o organizaciji kuhinje
L kuhinje L-kuhinja
saznajte sve o L-kuhinjama
u kuhinje U-kuhinja
saznajte sve o U-kuhinjama
ugradbene kuhinje Ugradbene kuhinje
saznajte sve o ugradbenim kuhinjama
obostrane kuhinje Radne ploče za kuhinju
vrste i održavanje radnih ploča za kuhinju
obostrane kuhinje Talijnske kuhinje
pogledajte moderne kuhinje
obostrane kuhinje Obostrane kuhinje
saznajte sve obostranim kuhinjama


 

 

Savjeti i članci za kupnju , prodaju i uređenje interijera nekretnina, ličenje, bojanje, uređenje, stilovi i uzorci

zidne police zdravo spavanje
kauč kupnja savjeti uređenje prostorije za vježbanje
organizacija, uređenje ormara uređenje dječje sobe za igru