Podnice za krevete
Izvori energije
 
 
 
podovi, parketi, laminati
 
kreveti bračni dječji
 
ormari
 
Parketi Galeković
 
 
 

Veni Vocalis d.o.o.

tečaj engleskog

 

energetski certifikat
 
 
   
 
 
danas je  

 
Nekretnine-prodaja.com   nekretnine prodaja početna
 
 
nekretnine gradovi
 članci, tekstovi, novosti

Kauč - savjeti za kupnju

Pri potrebi kupnje kauča ipak morate uzeti u obzir neke činjenice. Kakva kauč zapravo želite? Prije odlaska u kupnju razmislite o o tome kakv Vam kauč treba. Tražite li kauč na razvlačenje na kojem mogu spavati gosti, ili tražite veliki kutni kauč na kojem će vrijeme provoditi Vaša velika obitelj. Živite li pak sami i tražite malu sofu, dvosjed ili fotelju? Pogledajte sve što morate znati o kupnji kauča za Vaš dom.
<< kauč savjeti za kupnju

Savjeti za odabir jastuka

Većinu vremena provodimu u nepovoljnim položajima za svoju kralježnicu. Patite li i Vi od bolova u vratu? Imate loše držanje i osjećate posljedice? Pravi i anatomski jastuk mogao bi biti spas za vaše boljke. Savjeti koji će Vam pomoći da se lakše odlučite koji jastuk je za Vas odgovarajući. Ako ste alegrični tražite odogovarajući materijal. Oblik jastuka je vrlo btian za vratnu kralježnicu, veličina jastuka jest također bitan čimbenik pri kupnji i traženja pravog anatomskog jastuka.
<< Savjeti za odabir jastuka

Dječje sobe - savjeti za farbanje zidova


Kada ste se odlučili primiti farbanja zidova u dječjoj sobi, tada morate razmisliti o svemu što taj posao uključuje. Saznajte sa djetetom, djecom koji likovi su im dragi; likovi iz crtića, životinje, auti. Pogkledajter savjete kako u dječjoj sobi napraviti ugođaj morskog dna. Odabir boje za farbanje zidova i likova je posao koji je najbolje obaviti uz pomoć prodavača u specijaliziranim dućanima.
<< dječje sobe savjeti za frabanje zidova

Uređenje dječje sobe za igru

Uređenje dječje sobe za igru može biti vrlo zabavan posao, no ipak zahjeva predhodno planiranje. Odluka o tome koja će to prostorija biti, kako biste ipak bili blizu u slučaju bilo kakve nezgode. Kada ste našli prosotriju, tada pžogledajte sve to je opasno, električne utičnice, zatvorite sigurnosnim blokatorima, električne instalacije, prozori na katu moraju imati sigurnosne zatvarače. Tek kada ste maknuli sve mogućnosti nezgode, tada idu odluke o uređenju dječje sobe za igru. Pokušajte izabrati veliki tepih koji se lako čisti i održava no da se ipak uklapa u dječju sobu.
<<uređenje dječje sobe za igru

Izdvojeno iz drugih kategorija

Planiranje uređenje vrta

Maštate o lijepom vrtu? Ne želite potrošiti cijelo bogatsvo na uređenje vrta? Nudimo Vam savjete kako biste jeftino, lijepo i funkcionalno uredili svoj vrt iza kuće. Saznajte koje biljke želite u svom vrtu, a koja je mogue uzgajati u podneblju u kojem živite. Koje vrte cvijća će krastiui Vašu oazu mira? Saznajte razliku između višegodišnjih i jednogodišnjih biljaka. Kako ekonomično kupovati i urediti vrt iz svojih snova za malo novaca.
<< uređenje vrta

Feng shui boje zidova

Yin Yang boje - boje zidova po načelima Feng Shui za spavaće sobe, dnevne sobe i dječje sobe. Kako pruistupiti bojama zidova u prosotrijama uz načela Feng Shui i Bagua karte. Boje pogodne za spavaće sobe. Crvena je vrlo lijepa boja no ne želite imati crvene zidove u sobi za spavanjne. Crvena boja je YAng boja i spavanje Yin. Stoga saznajte kako mali detaljima ostaviti crvenu boju a opet mirno i odmorno spavati. Pogledajte više o Feng shui bojama zidova u dvenvnoj, spavaćoj i dječjoj sobi.
<<Feng Shui boje zidova

Bazeni - gradnja, prodaja

Nekada smo svi maštali o bazenima, no danas je to puno dostupnije i moguće. Za početak odlučite gdje će bazen biti, da li će biti vanjnski ili unutarnji. Hoćete li ga blizu kuće ili udaljenog? Kada ste ustanovili mjesto Vašem bazenu morate naučiti koje razlike postoje i kakve bazene uopće imamo u ponudi. Montažni, betonski, poliesterski ili liner bazeni. Koje su prednosti, pogodnosti i naravno cijena. bazena. Montažni bazeni mogu se montirati u potpunosti u zemlju ili mogu slobodno stajani na površini. Batonski bazeni su najbolji i najskuplji izbor. No želite li da Vaš bazen traje dugo godina betonski bazen dobar je najbolji je izbor.Tada dolazi izbor bazenske opreme, ljestve, filteri, svjetla i sl.
<< bazeni

   

 

 

Savjeti i članci za kupnju , prodaju i uređenje interijera nekretnina, ličenje, bojanje, uređenje, stilovi i uzorci

zidne police zdravo spavanje
kauč kupnja savjeti uređenje prostorije za vježbanje
organizacija, uređenje ormara uređenje dječje sobe za igru